Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

Android Gaming Projector OWLENZ SD80

10990.00 ден.
€ 178.7

Сериски број: SD80

Количина: пар.

Бренд:

Категорија: Додатоци

Залиха: Има

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

Спецификација
 Image system  LCD
 Lamp  LED (30.000 часа)
 Resolution (резолуција)  800 x 480 pixel (Support 720P/1080P)
 Lens  Fixed
 Image size (големина на слика)  32 - 200 inch (820 мм х 5.120 мм) 
 Projection distance (растојание)  1.2 m - 6 m 
 Color  18000K
 Input voltage  AC 110-240V
 Power  100W
 Operation system  STAR exclusive design Android System
 Input (влезни приклучоци)
 HDMI, USB, SD, VGA, AV
 Output  Headphones
 Working temperature (работна температура)  5 - 35oC
 Weight (тежина)  1,6 kg
 Size (димензии)  260 x 220 x 100 mm
 Operation mode  Manual / Remote control (далечински управувач), 1x Game Joystick

 

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Spectre USB-C™ Travel Doc...

6190.00 ден./€ 100.65
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

SSD KingSpec 480GB

3190.00 ден./€ 51.87
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Компатибилен адаптер Acer, A...

1000.00 ден./€ 16.26
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.