Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура

USB Drive OSCOO 64GB

349.00 ден.
€ 5.69

Сериски број: OSC-008U64

Количина: пар.

Бренд: OSCOO

Категорија: Додатоци

Залиха: Има

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

Спецификација
 Transfer rate  USB 2.0 / 3.0
 Chip  A-Class Flash Chip
 Encryption  No
 Reading speed  8-16 MB/s
 Writing speed  4-15 MB/s
Гаранција
 Гаранција  1 година

 

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Spectre USB-C™ Travel Doc...

6190.00 ден./€ 100.9
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

SSD OSCOO 1TB M.2 NVMe

8190.00 ден./€ 133.5
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Компатибилен адаптер Acer, A...

1000.00 ден./€ 16.3
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.