Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP LaserJet Pro MFP M130fn + HP 17A Black LaserJet Toner

HP LaserJet Pro MFP M130fn + HP 17A Black LaserJet Toner

Ласерски мултифункциски уред
Оригинален тонер за 1.600 страни

Брзина на печатење: до 22 стр
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: до 600 х 600 dpi

11490.00 ден./€ 186.83
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP Color LaserJet Pro MFP M477fnw

HP Color LaserJet Pro MFP M477fnw

Ласерски мултифункциски уред

Брзина на печатење: до 27 стр
Технологија: Ласерски (колор)
Резолуција: до 600 dpi
факс, мрежна карта, wireless

21990.00 ден./€ 357.56
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP OfficeJet 252 Mobile All-In-One Printer

HP OfficeJet 252 Mobile All-In-One Printer

Инкџет принтер, скенер, копир

Брзина на печатење: до 20 стр/мин
Технологија: Инкџет (колор)
Резолуција: до 4800 dpi
Батерија

16890.00 ден./€ 274.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Pro MFP M130nw

HP LaserJet Pro MFP M130nw

Ласерски мултифункциски уред

Брзина на печатење: до 22 стр
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: до 600 х 600 dpi
Мрежна карта и безжична поврзува

7490.00 ден./€ 121.79
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Pro MFP M130fw

HP LaserJet Pro MFP M130fw

Ласерски мултифункциски уред

Брзина на печатење: до 22 стр
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: до 600 х 600 dpi
Факс и безжична поврзување

11490.00 ден./€ 186.83
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Pro MFP M227fdw

HP LaserJet Pro MFP M227fdw

Ласерски мултифункциски уред

- Брзина на печатење: до 28 стр
- Технологија: Ласерски (ц/б)
- Резолуција: до 1200x1200 dpi
- Fax, Wi-Fi

21490.00 ден./€ 349.43
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Pro MFP M426fdw

HP LaserJet Pro MFP M426fdw

Ласерски мултифункциски уред

Брзина на печатење: до 40 стр
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: до 4800х600 dpi
факс, мрежа, дуплекс, USB, WiFi

21490.00 ден./€ 349.43
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Pro MFP M521dn

HP LaserJet Pro MFP M521dn

Ласерски мултифункциски уред

Брзина на печатење: до 40 стр
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: до 1200х1200 dpi
факс, мрежа, дуплекс

35990.00 ден./€ 585.2
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP LaserJet Pro MFP M435nw

HP LaserJet Pro MFP M435nw

Ласерски мултифункциски уред (A3)

Брзина на печатење: до 30 стр
Технологија: Ласерски (ц/б)
Резолуција: до 1200х1200 dpi
факс, мрежа, WiFi

45990.00 ден./€ 747.8
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3 4

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.