Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
1 2 3
HP 250 G6 (1XP03EA)

HP 250 G6 (1XP03EA)

- Intel® Core™ i3-6006U
- AMD Radeon 520
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 1TB SATA
- Подарок HP торба

20990.00 ден./€ 341.3
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 250 G6 (1WY41EA)

HP 250 G6 (1WY41EA)

- Intel® Core™ i3-6006U
- Intel HD Graphics 520
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 1TB SATA

18990.00 ден./€ 308.78
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 440 G4 (Y7Z88EA)

HP ProBook 440 G4 (Y7Z88EA)

- Intel® Core™ i7-7500U
- Intel HD 620 Graphics
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Windows 10 Professional

48490.00 ден./€ 788.46
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 450 G5 (2RS27EA)

HP ProBook 450 G5 (2RS27EA)

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD + 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® 930MX
- Windows 10 Professional 64-bit

55490.00 ден./€ 902.28
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 440 G5 (2RS33EA)

HP ProBook 440 G5 (2RS33EA)

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Intel UHD Graphics 620
- Windows 10 Professional 64-bit

44490.00 ден./€ 723.41
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 430 G4 (Y7Z58EA)

HP ProBook 430 G4 (Y7Z58EA)

- Intel® Core™ i7-7500U
- Intel HD 620 Graphics
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD

39990.00 ден./€ 650.24
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 470 G5 (2RR99EA)

HP ProBook 470 G5 (2RR99EA)

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256 GB PCIe® NVMe™ SSD
- NVIDIA® GeForce® 930MX
- Windows 10 Pro 64-bit

48990.00 ден./€ 796.59
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 450 G5 (2RS20EA)

HP ProBook 450 G5 (2RS20EA)

- Intel® Core™ i5-8250U
- РАМ Меморија: 4GB
- Хард диск: 500GB SATA
- UHD Graphics 620

30490.00 ден./€ 495.77
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 450 G5 (2RS05EA)

HP ProBook 450 G5 (2RS05EA)

- Intel® Core™ i7-8550U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® 930MX

40990.00 ден./€ 666.5
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.