Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP ProBook 450 G8 (2X7X1EA)

HP ProBook 450 G8 (2X7X1EA)

- Intel® Core™ i5-1135G7
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB М.2 SSD
- Intel® Iris® Xᵉ Graphics

39990.00 ден./€ 651.83
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G8 (2W1G9EA)

HP ProBook 450 G8 (2W1G9EA)

- Intel® Core™ i5-1135G7
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

55990.00 ден./€ 912.63
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 455 G8 (3A5H4EA)

HP ProBook 455 G8 (3A5H4EA)

- AMD Ryzen 7 5800U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- AMD Radeon™ Graphics

51990.00 ден./€ 847.43
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G8 (32N93EA)

HP ProBook 450 G8 (32N93EA)

- Intel® Core™ i5-1135G7
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- Intel® Iris® Xᵉ Graphics

47490.00 ден./€ 774.08
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 455 G8 (3A5H5EA)

HP ProBook 455 G8 (3A5H5EA)

- AMD Ryzen 5 5600U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- AMD Radeon™ Graphics

38990.00 ден./€ 635.53
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 440 G8 (32M72EA)

HP ProBook 440 G8 (32M72EA)

- Intel® Core™ i5-1135G7
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- Intel® Iris® Xᵉ Graphics

42490.00 ден./€ 692.58
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G8 (2W1H0EA)

HP ProBook 450 G8 (2W1H0EA)

- Intel® Core™ i7-1165G7
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- Windows 10 Professional 64-bit

63490.00 ден./€ 1034.88
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.