Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
OMEN by HP - 17-an105na (3ZV50EA)

OMEN by HP - 17-an105na (3ZV50EA)

- Intel® Core™ i7-8750H
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 256GB SSD + 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® GTX1070
- Windows 10 Home 64-bit

94990.00 ден./€ 1544.55
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
OMEN by HP 15-dc1014na (6AW91EA)

OMEN by HP 15-dc1014na (6AW91EA)

- Intel® Core™ i7-8750H Hexa
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 1TB SATA + 256GB SSD
- NVIDIA® GeForce® RTX 2060

84490.00 ден./€ 1373.82
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
OMEN by HP - 15-dc0009nia (5KU34EA)

OMEN by HP - 15-dc0009nia (5KU34EA)

- Intel® Core™ i5-8300H Quad
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® GTX1050

43490.00 ден./€ 707.15
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
OMEN by HP 17-cb0018na (8BS21EA)

OMEN by HP 17-cb0018na (8BS21EA)

- Intel® Core™ i7-9750H
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 256GB SSD + 1TB SATA
- NVIDIA® GeForce® RTX 2070
- Windows 10 Home 64-bit

98990.00 ден./€ 1609.59
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.