Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
SSD OSCOO 128GB M.2 NVMe

SSD OSCOO 128GB M.2 NVMe

SSD диск M.2 NVMe
- 128GB

1990.00 ден./€ 32.36
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
SSD OSCOO 256GB M.2 NVMe

SSD OSCOO 256GB M.2 NVMe

SSD диск M.2 NVMe
- 256GB

2990.00 ден./€ 48.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SSD OSCOO 960GB

SSD OSCOO 960GB

SSD диск SATA III
- 960GB
- 2.5"

6990.00 ден./€ 113.66
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Екстерен Хард Диск 500GB USB 3.0

Екстерен Хард Диск 500GB USB 3.0

- Western Digital (blue) SATA 6Gb/s

1990.00 ден./€ 32.36
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SSD OSCOO 512GB M.2 NVMe

SSD OSCOO 512GB M.2 NVMe

SSD диск M.2 NVMe
- 512GB

4990.00 ден./€ 81.14
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SSD OSCOO 480GB

SSD OSCOO 480GB

SSD диск SATA III
- 480GB
- 2.5"

3290.00 ден./€ 53.5
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SSD OSCOO 240GB

SSD OSCOO 240GB

SSD диск SATA III
- 240GB
- 2.5"

1890.00 ден./€ 30.73
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SSD OSCOO 120GB

SSD OSCOO 120GB

SSD диск SATA III
- 120GB
- 2.5"

1390.00 ден./€ 22.6
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
SSD KingSpec 480GB

SSD KingSpec 480GB

SSD диск SATA III
- 480GB
- 2.5"

3190.00 ден./€ 51.87
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.