Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP 2 year Care Pack w/Standard Exchange

HP 2 year Care Pack w/Standard Exchange

Дополнителна гаранција од 1 година за

- HP LaserJet M1212
- HP LaserJet M1132
- HP LaserJet M1217
- HP LaserJet Pro M1536

2049.00 ден./€ 33.32
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 2 year Care Pack w/Standard Exchange

HP 2 year Care Pack w/Standard Exchange

Дополнителна гаранција од 1 година за

- HP Officejet 7000

2049.00 ден./€ 33.32
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 3y NextBusDay Onsite DT Only HW Supp

HP 3y NextBusDay Onsite DT Only HW Supp

Дополнителна гаранција од 2 година за

- HP ProOne 400

1590.00 ден./€ 25.85
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Care Pack w/Standard Exchange for LaserJet

HP Care Pack w/Standard Exchange for LaserJet

Дополнителна гаранција од 1 година за
- HP LaserJet P1102
- HP LaserJet P1560
- HP LaserJet P1606

1199.00 ден./€ 19.5
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Care Pack Standard Exchange

HP Care Pack Standard Exchange

Дополнителна гаранција од 1 година за
- HP OfficeJet 6500А

2049.00 ден./€ 33.32
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 2 year Post Warranty Standard

HP 2 year Post Warranty Standard

Дополнителна гаранција од 2 година за лаптоп за следниве модели...

3990.00 ден./€ 64.88
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.