Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
HP USB Travel Dock

HP USB Travel Dock

USB Travel Dock

3990.00 ден./€ 64.88
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 3001pr USB 3.0 Port Replicator

HP 3001pr USB 3.0 Port Replicator

HP Docking Station

- VGA, HDMI, USB, Gigabit Ethernet

3490.00 ден./€ 56.75
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP H3100 White Wired Headphone

HP H3100 White Wired Headphone

HP стерео слушалки

1199.00 ден./€ 19.5
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
Office Home & Business 2019

Office Home & Business 2019

Office Home and Business 2019
- Outlook
- Word
- Excel
- PowerPoint

16990.00 ден./€ 276.26
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Microsoft Windows 10 Professional 64-bit

Microsoft Windows 10 Professional 64-bit

Microsoft Windows 10 Pro 64-bit

9690.00 ден./€ 157.56
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Microsoft Windows 10 Home 64-bit

Microsoft Windows 10 Home 64-bit

Microsoft Windows 10 Home 64 bit

6590.00 ден./€ 107.15
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre USB-C™ Travel Dock

HP Spectre USB-C™ Travel Dock

USB-C Travel Dock

- VGA, HDMI, USB 2.0, USB 3.0

6190.00 ден./€ 100.65
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.