Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

Скопје, Македонија

Адреса: ул. Теодосиј Гологанов 28 лок. 4
Телефон: +389 2 3215980, 02/3215981
Мобилен: //
Е-пошта:

Работно време:
Понеделник - Четврток, Петок
GMT+1 | 09:00 - 17:00 / Петок до 16:00

Работно време сабота: //

Битола, Македонија

Адреса: ул. Никола Тесла 51
Телефон: +389 47 231 298
Мобилен: //
Е-пошта:

Работно време:
Понеделник - Четврток, Петок
GMT+1 | 09:00 - 17:00 / Петок до 16:00

Работно време сабота: //

Контакт информации

Име *  
Презиме    
Е-пошта *  
Телефон *  
Град, држава    
Порака   *
Како разбравте за нашата
продавница
   
Внесете го кодот од сликата
подолу
*  
   
   
     
     
Промедиа ДОО
ул. Теодосиј Гологанов 28 лок. 4
1000 Скопје
ЕДБ:5708192
info@hpstore.com.mk

Според член 7 од Законот за електронска трговија

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.