Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk


InstallPack LFP

5990.00 ден.
€ 97.64

Сериски број: InstallPack_LFP

Количина: пар.

Бренд: Hewlett Packard

Категорија: Разно

Залиха: Има

Рејтинг:

Гаранција Начин на испорака
ПОРАЧАЈ

InstallPack LFP
 
- Инсталација на Принтер за печатење на големи формати
- Цената важи за Скопје
- Може да се докупи само за моделите на кој е означен во дополнителни услуги

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

HP Color LaserJet Pro MFP M2...

12990.00 ден./€ 211.74
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Support Pack 1

1199.00 ден./€ 19.54
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Екран за лаптоп 15.6"...

4990.00 ден./€ 81.34
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.