Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
1 2 3 4
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP Spectre x360 16-f2013nn (8D6T4EA)

HP Spectre x360 16-f2013nn (8D6T4EA)

- Intel® Core™ i7-1355U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 1TB
- Windows 11 Home 64-bit

103990.00 ден./€ 1695.03
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre x360 14-ef2019nn (8F013EA)

HP Spectre x360 14-ef2019nn (8F013EA)

- Intel® Core™ i7-1355U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 1TB
- Windows 11 Home 64-bit

100990.00 ден./€ 1646.13
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Spectre x360 14-ef2020nn (8D6Q7EA)

HP Spectre x360 14-ef2020nn (8D6Q7EA)

- Intel® Core™ i7-1355U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB
- Windows 11 Home 64-bit

90990.00 ден./€ 1483.13
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP Spectre x360 14-ef2008nn (801X6EA)

HP Spectre x360 14-ef2008nn (801X6EA)

- Intel® Core™ i7-1355U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 1TB
- Windows 11 Home 64-bit

88990.00 ден./€ 1450.53
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Victus Gaming Laptop 16-r0060nia (931A9EA)

Victus Gaming Laptop 16-r0060nia (931A9EA)

- Intel® Core™ i7-13700H
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 1TB SSD
- NVIDIA® GeForce RTX™ 4060

83990.00 ден./€ 1369.03
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Victus Gaming Laptop 16-r0066nia (931B0EA)

Victus Gaming Laptop 16-r0066nia (931B0EA)

- Intel® Core™ i5-13500H
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 1TB SSD
- NVIDIA® GeForce RTX™ 4060

77990.00 ден./€ 1271.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Victus Gaming Laptop 16-r0068nia (8D8Q1EA)

Victus Gaming Laptop 16-r0068nia (8D8Q1EA)

- Intel® Core™ i7-13700H
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- NVIDIA® GeForce RTX™ 4060

76490.00 ден./€ 1246.78
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ENVY x360 15-ew0036nia (88X31EA)

HP ENVY x360 15-ew0036nia (88X31EA)

- Intel® Core™ i7-1260P
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB
- Windows 11 Home 64-bit

70990.00 ден./€ 1157.13
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP EliteBook 865 G10 (818H8EA)

HP EliteBook 865 G10 (818H8EA)

- AMD Ryzen™ 7 PRO 7840U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Windows 11 Professional

70990.00 ден./€ 1157.13
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2 3 4

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.