Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Најголема Цена Најмала Цена
1 2
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP ProBook 450 G9 (6F1E6EA)

HP ProBook 450 G9 (6F1E6EA)

- Intel® Core™ i5-1235U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- Intel® Iris® Xᵉ Graphics

37990.00 ден./€ 619.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G9 (6A2B1EA)

HP ProBook 450 G9 (6A2B1EA)

- Intel® Core™ i5-1235U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- Intel® Iris® Xᵉ Graphics

44990.00 ден./€ 733.33
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G9 (6S6Y9EA)

HP ProBook 450 G9 (6S6Y9EA)

- Intel® Core™ i5-1235U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- NVIDIA® GeForce® MX570

49990.00 ден./€ 814.83
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 440 G9 (6S7E4EA)

HP ProBook 440 G9 (6S7E4EA)

- Intel® Core™ i7-1255U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- Intel® Iris® Xᵉ Graphics

48490.00 ден./€ 790.38
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 450 G10 (725P7EA)

HP ProBook 450 G10 (725P7EA)

- Intel® Core™ i5-1335G7
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB
- Windows 11 Professional

57990.00 ден./€ 945.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 450 G9 (6A151EA)

HP ProBook 450 G9 (6A151EA)

- Intel® Core™ i5-1235U
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB М.2 SSD
- Intel® Iris® Xᵉ Graphics

36490.00 ден./€ 594.78
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 455 G9 (5N4H0EA)

HP ProBook 455 G9 (5N4H0EA)

- AMD Ryzen 5 5625U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB М.2 SSD
- Windows 11 Professional

50990.00 ден./€ 831.13
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Нов
HP ProBook 470 G10 (817B7EA)

HP ProBook 470 G10 (817B7EA)

- Intel® Core™ i7-1355U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB
- Windows 11 Professional

57990.00 ден./€ 945.23
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP ProBook 435 G10 (816F1EA)

HP ProBook 435 G10 (816F1EA)

- AMD Ryzen™ 7 7730U
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB
- Windows 11 Professional

60490.00 ден./€ 985.98
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.