Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP CF210/CE320/CB540 Set Compatible Toner Cartridge

HP CF210/CE320/CB540 Set Compatible Toner Cartridge

Компатибилен тонер 125A/131А/128A

- CB540/541/542/543A
- CF210/211/212/213A
- CE320/321/322/323A
- Капацитет: 1.500 црна/1.300 колор

3990.00 ден./€ 65.04
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 203A Set Compatible Laser Toner Cartridge

HP 203A Set Compatible Laser Toner Cartridge

Компатибилен тонер 203A

- Црна, Цијан, Магента, Жолта
- CF540A, CF541A, CF542A, CF543A,
- Капацитет: 1.300 страни по боја

4790.00 ден./€ 78.08
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 410 Set Compatible Laser Toner Cartridge

HP 410 Set Compatible Laser Toner Cartridge

Компатибилен тонер CF410

- Црна, Цијан, Магента, Жолта
- CF410A, CF411A, CF412A, CF413A,
- Капацитет: 2.300 страни по боја

3990.00 ден./€ 65.04
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 207X Set Compatible Laser Toner Cartridge (БЕЗ ЧИП)

HP 207X Set Compatible Laser Toner Cartridge (БЕЗ ЧИП)

Компатибилен тонер 207X

- Црна X, Цијан, Магента, Жолта
- W2210X, W2211A, W2212A, W2213A,
- Капацитет: 2.500 црна, 1.300 колори

5399.00 ден./€ 88
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 117A Set Compatible Laser Toner Cartridge

HP 117A Set Compatible Laser Toner Cartridge

Компатибилен тонер 117A

- Црна, Цијан, Магента, Жолта
- W2070A, W2071A, W2072A, W2073A,
- Капацитет: 1.300 стр/црн, 700 стр/колор

4790.00 ден./€ 78.08
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 415 Set Compatible Laser Toner Cartridge (БЕЗ ЧИП)

HP 415 Set Compatible Laser Toner Cartridge (БЕЗ ЧИП)

Компатибилен тонер 415

- Црна, Цијан, Магента, Жолта
- W2030, W2031, W2032, W2033
- Капацитет: 2.300 страни по боја

3590.00 ден./€ 58.52
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 126A Compatible Imaging Drum

HP 126A Compatible Imaging Drum

Компатибилен Drum 126A

- Капацитет: 14.000/7.000 стр/цб-колор

1799.00 ден./€ 29.32
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 117A Set Compatible Laser Toner Cartridge (БЕЗ ЧИП)

HP 117A Set Compatible Laser Toner Cartridge (БЕЗ ЧИП)

Компатибилен тонер 117A

- Црна, Цијан, Магента, Жолта
- W2070A, W2071A, W2072A, W2073A,
- Капацитет: 1.300 стр/црн, 700 стр/колор

3590.00 ден./€ 58.52
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP 205A Set Compatible Laser Toner Cartridge

HP 205A Set Compatible Laser Toner Cartridge

Компатибилен тонер 205A

- Црна, Цијан, Магента, Жолта
- CF530A, CF531A, CF532A, CF533A,
- Капацитет: 1.000 страни по боја

5199.00 ден./€ 84.74
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
1 2

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.