Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

Екран за лаптоп 15.6

Екран за лаптоп 15.6"


- 30 pin
- Slim HD
- 1366 x 768
- Цената е БЕЗ вклучена монтажа

4990.00 ден./€ 81.34
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Екран за лаптоп 14

Екран за лаптоп 14"


- 30 pin
- Slim Narrow HD
- 1366 x 768
- Цената е БЕЗ вклучена монтажа

5490.00 ден./€ 89.49
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Екран за лаптоп 14

Екран за лаптоп 14"


- 30 pin
- Slim Narrow Full HD IPS
- 1920 x 1080
- Цената е БЕЗ вклучена монтажа

5990.00 ден./€ 97.64
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Екран за лаптоп 15.6

Екран за лаптоп 15.6"


- 30 pin
- Slim Narrow Full HD IPS
- 1920 x 1080
- Цената е БЕЗ вклучена монтажа

5990.00 ден./€ 97.64
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Екран за лаптоп 15.6

Екран за лаптоп 15.6"


- 30 pin
- Slim Full HD
- 1920 x 1080
- Цената е БЕЗ вклучена монтажа

5490.00 ден./€ 89.49
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
Екран за лаптоп 15.6

Екран за лаптоп 15.6"


- 30 pin
- Slim Narrow HD
- 1366 x 768
- Цената е БЕЗ вклучена монтажа

5490.00 ден./€ 89.49
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.