Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP Color LaserJet Pro M454dn

HP Color LaserJet Pro M454dn

Колор ласерски принтер

Брзина на печатење: 28 стр/мин
Технологија: Ласерски (колор)
Резолуција: 600 х 600 dpi
Дуплекс, мрежна карта

16990.00 ден./€ 276.94
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Color LaserJet Pro M255dw

HP Color LaserJet Pro M255dw

Колор ласерски принтер

Брзина на печатење: 22 стр/мин
Технологија: Ласерски (колор)
Резолуција: 600 х 600 dpi
Дуплекс, мрежна карта, WiFi

13490.00 ден./€ 219.89
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Color LaserJet Pro M454dw

HP Color LaserJet Pro M454dw

Колор ласерски принтер

Брзина на печатење: 28 стр/мин
Технологија: Ласерски (колор)
Резолуција: 600 х 600 dpi
Дуплекс, мрежна карта, Wi-Fi

20990.00 ден./€ 342.14
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Color Laser 150a

HP Color Laser 150a

Ласерски колор принтер

Брзина на печатење: 18 стр/мин
Технологија: Ласерски (колор)
Резолуција: 600 х 600 dpi

7590.00 ден./€ 123.72
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Color Laser 150nw

HP Color Laser 150nw

Ласерски колор принтер

Брзина на печатење: 18 стр/мин
Технологија: Ласерски (колор)
Резолуција: 600 х 600 dpi
Мрежна карта, WiFi

8990.00 ден./€ 146.54
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.