Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

За Промедиа

 

ПроМедиа е формирана на крајот на 2002 година. Се до 2005 година главна дејност на фирмата беше Дигитално печатење и графички дизајн (www.promedia.com.mk), продажба и сервис на колорни ситеми за печатење. Пренесувајки го нашето искуство и знаење на многу компании од Македонија помагајќи им поуспешно да се претстават на пазарите каде се присутни или да ги охрабриме новите компании да инвестираат во дигитална опрема за печатење развивајќи една нова гранка во печатарскиот бизнис во Македонија без грижи на новите сопственици за функционалноста на опремата која ја поседуваат.
 
Во јули 2005 год. своето дејствување во Македонија го проширивме со отворање на првата специјализирана продавница за производите на ХП во Македонија (www.hpstore.com.mk) за да точно две години подоцна  во 2007 год. истата концепција ја пресликаме во втора специјализирана продавница за производите на ХП во Битола, со цел да им ги пренесеме нашите искуства и знаења на корисниците во Македонија кој имаа потреба од модернизирање на нивната IT опрема и намалување на трошоците за печатење преку исклучително квалитетната понуда на еден од најсилните светски брендови во IT индустријата Хјулит Пакард, сето тоа со несебична поддршка на Македонските дистибутери за ХП и директно од компанијата Хјулит Пакард.
 
 
ПроМедиа
 

 

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.