Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP JC04 4-cell Battery

HP JC04 4-cell Battery

Оригинална батерија за HP лаптоп:

HP 250 G6 Notebook PC
HP 255 G6 Notebook PC

2999.00 ден./€ 48.88
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP RA04 4-cell Battery

HP RA04 4-cell Battery

Оригинална батерија за HP лаптоп:

HP ProBook 430 G1
HP Probook 430 G2

3599.00 ден./€ 58.66
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP RO04 4-cell Battery

HP RO04 4-cell Battery

Оригинална батерија за HP лаптоп:

HP ProBook 430 G3
HP ProBook 440 G3

3499.00 ден./€ 57.03
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP HS04 4-cell Battery

HP HS04 4-cell Battery

Оригинална батерија за HP лаптоп:

HP 250 G5 Notebook PC
HP 255 G5 Notebook PC
HP 250 G4 Notebook PC
HP 255 G4 Notebook PC

2799.00 ден./€ 45.62
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.