Затвори

24/7 поддршка на потрошувачи 02/ 321 59 80 Разговарајте со нас

  • Додади во кошничка
  • Прегледај нарачка
  • Плати
  • Отпечати фактура
Информации за цени!

Сите цени објавени на веб сајтот се со вклучен ДДВ.
За дополителни информации за производите контактирајте не на email: info@hpstore.com.mk

HP Pro Tower 290 G9 (883Y9EA)

HP Pro Tower 290 G9 (883Y9EA)

- Intel® Core™ i7-13700
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Intel® UHD Graphics

39990.00 ден./€ 651.83
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Pro Tower 290 G9 (8T2M4ES)

HP Pro Tower 290 G9 (8T2M4ES)

- Intel® Core™ i3-13100
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Intel® UHD Graphics

22990.00 ден./€ 374.74
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Pro Tower 290 G9 (883Y3EA)

HP Pro Tower 290 G9 (883Y3EA)

- Intel® Core™ i5-13500
- РАМ Меморија: 16GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Intel® UHD Graphics

29990.00 ден./€ 488.83
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Pro Tower 290 G9 (8T2M5ES)

HP Pro Tower 290 G9 (8T2M5ES)

- Intel® Core™ i7-13700
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Intel® UHD Graphics

36490.00 ден./€ 594.78
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Pro Tower 290 G9 (6B2X0EA)

HP Pro Tower 290 G9 (6B2X0EA)

- Intel® Core™ i3-12100
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 256GB SSD
- Intel® UHD Graphics 730

24490.00 ден./€ 399.19
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З
HP Pro Tower 290 G9 (883Y6EA)

HP Pro Tower 290 G9 (883Y6EA)

- Intel® Core™ i5-13500
- РАМ Меморија: 8GB
- Хард диск: 512GB SSD
- Intel® UHD Graphics

28990.00 ден./€ 472.53
НАРАЧАЈ ПОВЕЌЕ З

Дизајн и развој Visual Perspective Advertising - Водечки провајдер на графички и веб дизајн услуги во Охрид, Македонија.